PROMOSI & SENARAI HARGA SHAKLEE

Thursday, June 26, 2014

Kesihatan Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum semua. selamat mengharungi Ramadhan al mubarak. kami menyediakan set set khas untuk anda di bulan Ramadhan sebagai semangat dan kekuatan tambahan anda untuk mengharungi Ramadhan dengan tenang dan selesa... Tenaga akan kekal berpanjangan sehingga akhir Ramadhan khasnya... hubungi sha untuk keterangan lanjut.. 0123385506

Wednesday, June 25, 2014

SET PENYUSUAN TERBAIK SHAKLEE

Testimoni dari salah seorang pengamal set penyusuan 3M (set premium breastfeeding)



Tuesday, June 10, 2014

HIPERTENSI

salam sejahtera semua warga keluarga shaklee sha ... hipertensi... apa faktor faktor yang menyebabkan hipertensi?? perasa tambahan dan garam yang berlebihan dalam makan adalah salah satu punca hipertensi.. banyak produk lain dari shaklee yang dapat mengurangkan  atau menawarkan hipertensi. tapi saya lebih suka shaklee..kenapa??? sebab yang semua anda tahu produk shaklee nie dihasilkan dari tumbuh tumbuhan semulajadi iaitu sumber yang asli..bestkan.. lagi satu testimoni para pengguna terdekat adalah dari mak, ayah, mertua dan makcik sendiri... apakah produk shaklee itu??? tak adalah rahsia sangat.. nanti hubungi sha ye.. sha akan consult secara percuma.. 0123385506. .

Boroi vs shaklee

Beruntungnya dapat suami boroi kan... tapi kesian kat si isteri... kenalah juga jaga hati isterikan... shaklee boleh membantu anda dalam menyelesaikan masalah boroi atau 'over weight'.. hubungi kami bondasha dan dapatkan nasihat percuma dari kami. mengikut budget yang anda mahukan...

Wednesday, June 4, 2014

BODY MELETOP DENGAN SHAKLEE

JOM BERBOMOH DENGAN SHAKLEE

Ibu-ibu, kakak-kakak, adik-adik, acik-acik semua la...hehehe... terutama suri rumah... letihkan...penatkan... best betul kalau tidur makan tidur makan. 

Kebiasaan dan kelaziman suri rumah tangga, habis je semua kerja rumah apa lagi..makan tidur tonton sinetron...hehehe.. saye pernah alami.. lama kelamaan badan pun kembang mengembang dan kepok mengepok... macam tak best je kan.. suami pun nak tak nak je pandang... jom kita bagi terbeliakkan mata cik suami kita... kita makan pemakanan shaklee dengan teratur.. memang best la.. saya dah cuba..    best kan... PM saye bondasha 0123385506... FB Bondasha FANPAGE bondasha ..


Jangan malu jangan segan...sha sedia membantu anda.. tidak mengira usia.. 0123385506