PROMOSI & SENARAI HARGA SHAKLEE

Monday, December 23, 2013

GET CLEAN SHAKLEE | PENCUCI SHAKLEE | SELAMAT 100% UNTUK BASUHAN PUTING SUSU

TERBAIK DAN TAHAN LAMA SHAKLEE

Pencuci Shaklee
GET CLEAN HOME

 Assalamualaikum wbt dan salaam sejahtera semua. Hari ini Sha nak kongsi dengan anda produk shaklee untuk kebersihan rumah. Ramai yang tidak tahu dengan produk ini. Semua kelengkapan ini sangat berbaloi untuk diguna pakai hari-hari. 

 Kelangkapan ini mengandungi sabun basuh baju, pelembut pakaian, pencuci pinggan mangkuk dan pencuci serbaguna 1001 kegunaan.

 Fresh Laundy Concentrate (kotak biru) seberat 2.49kg tahan sehingga 6 bulan dengan cucian penuh 13kg mesin basuh 5 kali seminggu. Baju lama nampak baru, tiada bau hapak, sesuai untuk mncuci pakaian bayi. Ujikaji menunjukkan paku besi yang direndam di dalam air campuran sabun ini tidak akan berkarat. Tidak percaya, apa kata anda bandingkan sendiri dengan sabun anda guna sekarang.

Soft Fabric Concentrate (botol biru) tahan sehingga 6 bulan sama dengan Fresh Laundy Concentrate.  Anda pasti akan terpikat dengan bau yang sangat fresh, baju menjadi sangat lembut dan mudah di seterika.


  Hand Dish Wash Concentrate (botol oren) hanya dicampurkan 2-3 titis ke dalam air pencuci pinggan mangkuk anda. Ia adalah organik dan pekat. Nada perlu gunakan ia kerana kuman yang paling banyak berkumpul di dalam rumah adalah pada span pencuci pinggan.

 Basic H2 (botol hijau) tahan hingga 1 tahun kerana hanya perlu campurkan 1 sudu ke dalam 1 baldi air. Ia 1001 kegunaan mencuci seluruh rumah seperti mencuci tingkap, mencuci lantai, mencuci bilik air, mencuci dapur, mencuci barang kemas, mencuci botol perahan susu, mencuci sayur, mencuci kerang dan sebagainya. Sha pernah guna untuk mengurangkan pedih kaki terkena air panas, kesannya parut hitam tidak kekal.

 Harga sangat berbaloi-baloi. Harga mampu milik seperti barangan di pasaraya.Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi sha segera.


Hand dish wash & soft fabric dah nak habis lepas lebih 3 bulan guna, harus top up bulan ni..
Ia pilihan kami sekeluarga sebab 100% dari bahan semulajadi

SELAMAT
BERSIH
JIMAT

PENCUCI LANTAI SHAKLEE


PENCUCI PINGGAN SHAKLEE


    HARGA PASARAN BASIC H ORGANIC    >>> RM 46.00
      HARGA PASARAN HAND DISH WASH    >>> RM 28.00

PENGEPOSAN SEMENANJUNG                                 >>> RM 10
    PENGEPOSAN SABAH/SARAWAK                             >>> RM 20

    DAPATKAN HARGA ISTIMEWA DARIPADA SHA
    Hubungi saya SMS/WHATSAPP : 012-338 5506 (SHA) untuk tawaran hebat 



    Bonda Sha
    Shaklee Independent Distributor
    ID No.: 853871
    Contact No.: 012 - 338 5506


    GET CLEAN SHAKLEE






















































































































































    Sunday, June 9, 2013

    Great Benefits of Drinking Green Tea | CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE | TEH TAHAN MENGANTUK

    Cinch Energy Tea Mix
    (Green Tea, Red Tea,White Tea)


    teh shaklee

    Keistimewaan Cinch Energy Tea Mix Shaklee : 
    • Selamat dan merupakan penggalak tenaga semulajadi
    • Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
    • Pilihan alternatif terbaik menggantikan kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh
    • Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis 

    Antara Kandungan Mineral Penting Dalam CINCH ENERGY TEA MIX: 



    Red Tea Extract

    • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol - pejuang kanser yang kuat
    • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
    • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak

    Taurina

    • menggalakkan metabolisme
    • lebih bertenaga
    • larutkan lemak
    • membantu menghasilkan otot tanpa lemak


    Matcha Green Tea Powder 
    • antioksida yang sangat tinggi
    • energy booster
    • metabolisme booster
    • bakar kalori up to 4x

    White Tea Extract 
    • membakar lemak-lemak berlebihan
    • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
    • meningkatkan metabolisme
    • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau

    Rooibos Red Tea Extract 
    • melarutkan lemak
    • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
    • agen detox yang kuat

    Antara Kebaikan Cinch Energy Tea Mix Shaklee : 

    • Rendah Kandungan Kafein (Teh Putih)
    • Tinggi AntiOksidan
    • Mencegah Kanser
    • Bantu rendahkan tekanan darah tinggi
    • Mengurangkan kolestrol
    • Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
    • Menguatkan tulang
    • Antibakteria dan antiviral
    • Menggalakkan kulit yang sihat
    • Mengurangkan gula dalam darah. Bantu kurangkan gejala kencing manis
    • Meningkatkan metabolisme dan menggalakkan badan untuk membakar lebih banyak lemak
    • Baik untuk pencernaan .boleh mengelakkan cirit birit
    • Membantu lawan penyakit seperti athma dengan mengembangkan saluran pernafasan.

    Cinch Energy Tea Mix Shaklee ini sesuai diambil oleh individu yang ingin kurus tetapi kurang bersenam dan kurang melakukan aktiviti-aktiviti fizikal kerana fungsi teh shaklee ini ialah untuk membantu meningkatkan metabolisme badan kita.

    Macam mana nak bancuh Cinch Energy Tea? Kalau bancuh Cinch Energy Tea dengan air panas tanpa gula pun boleh. Ada setengah orang tak boleh terima teh tanpa gula, tiada maslah untuk menambah sedikit gula.
    Antara Testimoni : 

    cinch tea shaklee

    cinch tea shaklee




    teh hijau shaklee


    1) It is used for treatment and prevention of cancer.

    2) It is used to stop Alzheimer’s and Parkinson’s diseases.

    3) It is used to raise the metabolism and increase fat oxidation.

    4) It reduces the risk of heart diseases and heart attacks by reducing the risk of thrombosis.

    5) It reduces the risk of esophageal cancer.

    6) Drinking green tea inhibits the growth of certain cancer cells, reduces the level of cholesterol in blood, improves the ratio of good cholesterol to bad cholesterol.

    7) It is used to treat rheumatoid arthritis and cardiovascular diseases

    8) It is used to treat impaired immune function.

    9) Some researches show that,drinking green tea regularly may help prevent tooth decay by killing the bacteria which causes the dental plaque
    .

    10) It has some great substances that will be really effective in losing some fat naturally.

      HARGA PASARAN  CINCH TEA MIX SHAKLEE    >>> RM 131.00

    PENGEPOSAN SEMENANJUNG                                 >>> RM 10
      PENGEPOSAN SABAH/SARAWAK                             >>> RM 20


      DAPATKAN HARGA ISTIMEWA DARIPADA SHA
      Hubungi saya SMS/WHATSAPP : 012-338 5506 (SHA) untuk tawaran hebat 



      Bonda Sha
      Shaklee Independent Distributor
      ID No.: 853871
      Contact No.: 012 - 338 5506

      Sunday, May 12, 2013

      FAQ - Shaklee Membership : Apa Yang Perlu Anda Tahu?

      Assalamualaikum wbt dan salaam sejahtera..


      Ramai yang bertanya soalan-soalan lazim ini kepada Sha. Di sini Sha kongsikan soalan dan jawapan yang telah disediakan oleh rakan seperjuangan Sha dalam Shaklee biz ini (TQ so much Melissa Raffur)..

      Nota Kaki (dari Master Zuraifah):
      1) Shaklee membership is Lifetime, jadi anda tidak perlu bayar for renewal ;))
      2) Jika anda mempunyai network di Indonesia, US, China, Canada anda mempunyai peluang besar untuk success dengan menjadi Gold Ambassador Shaklee. Setiap pembelian Gold Ambassador Pak, anda secara automatik menjadi GA.
      3) Bernaung di bawah group besar Jutawan bimbingan Master Shareeza dan Master Zuraifah serta personal guide dari Sha, Coordinator Bonda Sha.

      Better Late than Never!

      ----------------------------By Melissa Rafur------------------------------------


      Okay people ! Since ramai yang hantar message tanya macam mana nak generate side income with Shaklee, meh saya nak terangkan sikit. Semua orang boleh baca. :)

      Q: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee ? 
      A: Registration fee is RM65 + RM10 (WM) / RM20 (EM) untuk postage member kit. Ataupun anda boleh beli barangan bernilai RM680, anda boleh dapat FREE membership. :)

      Q: Berapa modal yang diperlukan ?
      A: Tak perlu modal pun sebab dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu kepada customer kita. Senang kan? :) Unless nak simpan stok kat rumah, suka hati lah invest berapa pun. Hehe.

      Q: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?
      A: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli. :)

      Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?
      A: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, depending on berapa points kita dapat. :)

      Q: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?
      A: Tak perlu ! Saya pun tak suka nak cari-cari orang paksa-paksa join/beli. :)

      Q: Tapiii saya tak tahu macam mana nak mula berbusiness...
      A: InshaaAllah saya akan guide & coach anda sebab once anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. :) Cuma usaha untuk berjaya itu terletak pada diri anda sendiri. InshaaAllah. :)

      Q: Saya nak register jadi ahli but tak nak jual-jual ni, boleh ke ?
      A: Suka hati lah haha. Boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Saya takkan paksa anda jual, tanya lah mana-mana 'anak' saya, saya tak pernah paksa. Semua yang nak berbusiness semua atas inisiatif sendiri. If you need guidance saya akan tolong. :)

      Q: Ok, cool ! So bagaimana nak register ?
      A: Saya boleh tolong registerkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan+registration fees. Selepas itu,anda tunggu kat rumah, nanti member kit sampai ye. :)

      Clear tak ? Hehe. If ada soalan tambahan boleh message saya ye. :)

      Bonda Sha
      Shaklee Independent Distributor
      ID No. : 853871
      SMS / Whatsapp / Viber : 012-338 5506