PROMOSI & SENARAI HARGA SHAKLEE

Tuesday, May 29, 2012

PENAPIS AIR SHAKLEE | SHAKLEE WATER PITCHER

 GET CLEAN
Sebenarnya sudah lama saya mencari penapis air. Tau jer la duduk di bandar yang padat ni, kualiti air pun dah kurang. Saya ni dah la jenis susah nak minum air kosong. Tapi kena gagahkan juga diri meneguk untuk kesihatan badan sendiri. Kalau balik kampung, minum air kosong kat kampung terasa beza dengan air kosong di sini. Sampaikan ayah dan mak kalau datang sini bawa bekalan air kosong dari kampung. Sampai macam tu sekali kerana ayah saya tak suka akan rasa air kosong di sini.

Setelah saya survey sana sini, last2 saya pilih Shaklee Get Clean Water Pitcher ni.

PENAPIS AIR SHAKLEE


Shaklee Get Clean Water Pitcher
Ok, ini adalah set sebenar yang akan diperolehi dari Starter Pack. Nak beli secara asing pun boleh... Tapi beli Set ni lagi murah... Next time tinggal beli filter jer selepas filter yang dibekalkan dalam set ini habis diguna pakai. Satu filter ni boleh digunakan untuk menuras sebanyak 303 liter air atau dalam masa 4 bulan, mana yang terdahulu.

Hari semalam dah mula pasang dan guna pitcher ni. Mula-mula rasa was2 nak minum airnya... yer la tak perlu dimasak, tentu tak terbayang macam mana rasanya menelan air paip... Mesti loya... kemudian gagahkan hati untuk minum... Sekali teguk, dalam hati berbisik 'Eh, sedap la..." kemudian teguk lagi dan lagi... Sampai tinggal setengah jag... hahaha... Memang sedap airnya... Malah lebih sedap dari air paip yang telah dimasak...

Kemudian malam tu, hubby balik, siangnya dia kerja. Dia minum air dari pitcher tu dan dia cakap, "sedaplah air ni syg..." saya pun jawab, "a'ah sedap... lagi sedap dari air masak kan abg".... dia angguk2 sambil minum....

Ok, jom baca sikit info tentangnya dari web Shaklee ini
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.
Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula dan berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak 

KEISTIMEWAAN SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER
SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.  
MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Anda bagaimana? berminat dgn Water Pitcher ni?

Credit : Syuhada, cerymamafaiz



Hubungi Sha 012-338 5506 untuk keterangan lanjut dan harga istimewa..

WATER PITCHER SHAKLEE

KEPENTINGAN VITAMIN B COMPLEX

 Vitamin B-Complex Shaklee

Kita memerlukan vitamin dan mineral untuk mengekalkan kesihatan. Antara vitamin yang kita perlukan untuk kekal sihat adalah vitamin B Complex.


B COMPLEX SHAKLEE





Vitamin B Complex adalah merupakan gabungan dari beberapa vitamin yang larut air. Komponen Vitamin B Complex terdiri daripada:





1. B1 (thiamin)


2. B2 (riboflovin)


3. B3 (niacin)


4. B5


5. B6 (pyridoxine)


6. B12 (cobalamine)


7. Acid folic


8. Asid panthothenic


9. Biotin





Setiap komponen dalam vitamin B Complex Shaklee memiliki fungsi khusus. Vitamin ini membantu dalam fungsi sistem pertahanan tubuh dan saraf yang sihat. Ia juga membantu dalam penghasilan sel darah merah dan mampu mencegah anemia.





Kekurangan vitamin B Complex Shaklee boleh melemahkan sistem saraf dan mengganggu fungsi otak yang mana akan meningkatkan lagi risiko penyakit jantung. Kekurangannya juga boleh menyebabkan pembentukan sel abnormal dan boleh mengakibatkan anemia.





Selain itu, kekurangan vitamin B Complex Shaklee juga dikaitkan dengan masalah seperti depresi dan kehilangan memori. Terdapat beberapa keadaan di mana kekurangan vitamin B Complex akan menimbulkan masalah kesihatan seperti keletihan, sesak nafas, insomnia, kurang konsentrasi dan mudah tersinggung





KELEBIHAN VITAMIN B KOMPLEKS SHAKLEE


1. Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir.


2. Mengelakkan penyakit beri-beri.


3. Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak.


4. Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut.


5. Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf.


6. Mencegah stress.


7. Menguatkan antibodi tubuh.


8. Amat penting untuk aktiviti sel genetik.


9. Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.


10. Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah.


11. Mencegah anemia.








KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX UNTUK KANAK-KANAK


1. Merangsang pertumbuhan.


2. Meningkatkan kemampuan berfikir.


3. Memberikan tambahan tenaga.








KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX UNTUK ORANG DEWASA


1. Menambah tenaga.


2. Mengurangkan stress.


3. Melambatkan proses uban di rambut.


4. Membantu meningkatkan konsentrasi.





KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX UNTUK IBU MENGANDUNG


1. Amat diperlukan untuk pembentukan dan aktiviti sel genetik.


2. Mencegah anemia (tekanan darah rendah).


VITAMIN B COMPLEX

VITAMIN B COMPLEX SHAKLEE PENTING UNTUK KESIHATAN

Adakah anda mendapat Vitamin B complex yang mencukupi? Tekanan hidup, alkohol, dan ubat-ubatan preskripsi berunsurkan dadah berupaya meningkatkan risiko pengurangan Vitamin B complex dalam badan. Vitamin B complex penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisma. Kajian terbaru membuktikan bahawa Vitamin B complex berupaya meningkatkan penglihatan mata dan sistem pernafasan. Kekuirangan vitamin B complex boleh menyebabkan prestasi badan merosot dan tidakberfungsi dengan baik.


Vitamin B-Complex Shaklee Mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan anda bagi menggantikan nutrisi Vitamin B yang hilang untuk membantu menguatkan jantung, peparu dan organ-organ jantung yang lain.




Shaklee product review Shaklee B-Complex 

VITAMIN B COMPLEX SHAKLEE
The stress reliever vitamin I like to call it.  We burn our B vitamins off when under stress, drink alcohol, eat sugar and processed foods. And it’s tough to replace them with our diet so adding Shaklee B complex is essential.Stress needs no introduction. Its causes are numerous, (worry, rushing, poor diet ) but its effects are nearly always the same: exhaustion, weak immune system, heart trouble and anxiety. When the body is under constant stress, the body releases adrenaline, to prepare for the “flight or flee” action. This constant state of “preparedness” leaves the body exhausted and scatter brained. In which case we turn to stimulants like caffeine to keep our energy and focus up, but what stimulants do is just produce more adrenaline, that makes us more exhausted and scatter brained: a vicious cycle. The more stress you are under, the more B vitamins you use up in your body.

Are you properly replacing your B vitamins?Exhaustion and Stress are something we all deal with. Being tired and stressed out comes with work, studying, watching kids, playing…basically it’s called life. But fatigue is something different. Chronic Fatigue Syndrome effects 100,000 in 250,000 people. Can you imagine being so exhausted, that not only do you not have the energy for the things you have to do, but also no energy for the things you use to love doing? Age doesn’t matter. It doesn’t get better with rest. It just goes on and on, day after day, month after month, year after year for some…



Shaklee B-Complex is a “must have product”.  The B vitamins are vital for the formation of red blood cells that help the blood absorb iron and help other nutrients to the muscles. Otherwise, you become anemic, weak, scatter brained, stressed…
With Shaklee B complex you’ll experience:
  • More energy for your daily tasks without putting much though into it
  • Better circulation
  • Better and deeper sleeps
The body is supposed to rejuvenate and if you are tired all the time, there could be a serious problem.
Shaklee B-Complex provides all eight essential B vitamins necessary for converting the food we eat into energy. B vitamins are essential in the synthesis of DNA and new cells. The B vitamins (folic acid, B6, and B12) promote a healthy cardiovascular system by helping to lower homocysteine levels in the blood.
When the B vitamins are taken together, like they are naturally found in food, they help the brain’s cognitive thinking to work properly and the nervous system to take it easy.
I pay extra attention to supplementing B vitamins and I can always tell when I’m low: I crave caffeine and sweets. B vitamins play an important role thoughout the body contributing to heart, lung, brain, and cell functioning, DNA regulation, and fortifying the body.
Shaklee B Complex offers a perfectly balanced blend of all 8 B vitamins and 100% or more of the daily requirement. Shaklee’s unique patented folic acid coating assures maximum aborption and bio-availability.

Shaklee B-Complex  (Hair Loss)
This isn’t just for you men,  Yup, it might happen to us more often but anyone can experience hair loss. In the case of men, it could be a result of age or genetics. However, many women experience hair loss as well. Young women and men that don’t even have it in their family tree. With a society that has poor health, due to poor diets, it’s no small wonder that their hair should suffer from it too. Fried and processed foods leave hair dull, brittle, and susceptible to falling out.We have done a thorough review on the B-Complex. All of the b vitamins are vital for good health and taking the Shaklee B-Complex, in its natural, balanced, and complete form is a powerhouse to be reckoned with. In the case of hair health, Folic Acid and Biotin give amazing strength to the hair follicles and shaft. With this product you will experience:

  • Fuller hair where it started thinning
  • Healthier, less frizzy hair
  • Stronger Hair
Hair loss really doesn’t have to be a bad problem. Not when you are giving what your body (and hair) needs. How would you like to stop the hair loss you are experiencing?
How would you like to thicken the hair you do have?
The downside of using a lot of vitamins and protein is that your hair icould get really thick and grow so fast that you need haircuts often. Now there’s a problem so many men (and women) would love to have.

VITAMIN B COMPLEX SHAKLEE


    HARGA PASARAN B-COMPLEX SHAKLEE     >>> RM 53.75
      >>> 120 BIJI <<<

PENGEPOSAN SEMENANJUNG                                 >>> RM 10
    PENGEPOSAN SABAH/SARAWAK                             >>> RM 20

    JOM DAPATKAN HARGA KASIH SAYANG DARI BONDA SHA

     Hubungi Sha 012-338 5506 untuk keterangan lanjut dan harga istimewa..



    VITAMIN B COMPLEX

    SET BERPANTANG/CONFINEMENT SHAKLEE


    SHAKLEE CONFIMENT



    Sebelum ni rasanya saya dah kongsi banyak pengalaman ibu2 yg berpantang dengan set pantang Shaklee ..Rata2 ibu2 yg menggunakannya memberi feedback positif... Alhamdulillah

    Tapi tadi saya baca blog2 ibu2, saya terbaca blog kisah Pn Liyana.. pengalaman beliau yg menggunakan set pantang Shaklee ... Jom baca


    saya alhamdullilah sihat..dan masih menggunakan set pantang shaklee sebab keguguran..skang dah masuk 3 minggu saya makan set pantang shaklee..Alhamdullilah,saya amat puas hati..saya mmg x ambil jamu ..hanya mkn set ni shj..hari pertama lepas cuci rahim..dua jam slps itu,saya terus ambik energizing soy protien (esp) + mealshake..mmg sy rasa bertenaga n x letih..vitamin tertinggal dlm kereta seperti vitalea,b complex, vit c n zink.tp xpe, seb baik ada esp n mealshake..mmg sudah mencukupi utk hari pertama n memberi kesan.


    Macam esp adalah energy booster,bina sel n baiki sel, rawat luka dalaman dan byk lg..Manakala mealshake ada protien n multivitamin. Saya sgt bersyukur kerana saya xmerasa kesakitan semasa gugur n selepas cuci...sy sgt bersyukur..sbb di dalam hati kl blh sy xmahu rasa kesakitan itu..

    Alhamdullilah Allah perkenankan doa saya di samping mmg saya mkn supplemen shaklee bermula masa saya breasfeeding ank pertama, ms pregnant ank kedua n seterusnya sekarang ms pantg keguguran ank yg kedua. Saya mengambil supplemen shaklee di ats kesedaran saya sbb sy perlu ambil supplemen yg memberi kesan yg baik,selamat dan tidak memudaratkan dan yg paling penting semulajadi.sbb sy ambik supplemen shaklee pn bermula semasa sy breastfeeding..dan matlamat sy,supplemen mestilah memberi kesan yg baik bkn shj kepada saya..tp kepada ank saya jgk..tambahan set berpantang kebanyakkan di pasaran sekarang,lebih mementingkan kesihatan ibu semata-mata..


    Tapi shaklee tidak..ia mementingkan kesihatan ibu, malah ia disalurkan kepada ank melalui susu ibu..anak pn sihat.ibu sihat n bertenaga,luka cepat sembuh,susu pn lancar n byk,,ank pn sihat.mmg win win situation..malah wlpun ibu yg menyusu nak kuruskan badan pn blh tanpa menjejaskan production susu dan tak memberi effect kepada anak..itulah shaklee..memberi kesihatan secara menyeluruh..


    Hubungi Sha 012-338 5506 untuk keterangan lanjut dan harga istimewa..



    Monday, May 21, 2012

    GLA COMPLEX SHAKLEE


    GLA, VITAMIN E, AND SUNFLOWER SEED OIL
    GLA Complex


    Kajian mendapati pengambilan Gamma linolenic acid (GLA) daripada minyak Evening Primrose secara berterusan membantu masalah jerawat, ekzema atopik, sindrom pra-haid (PMS), psoriasis dan kesihatan kulit.

    Mereka yang sering dibelenggu masalah ini lazimnya mempunyai paras GLA yang lebih rendah daripada normal.

    Ujian menunjukkan pengambilan minyak evening primrose yang kaya dengan GLA boleh memperbaiki kelicinan kulit, lembapan serta memperbaiki masalah dermatitis.

    GLA Complex Shaklee dibuat daripada Borage oil yang mengandungi GLA yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding 10% GLA dalam EPO.

    Yg menariknya, Vitamin E yang sinonim dengan kulit juga terdapat dalam GLA complex. Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan.

    Sumber Asli GLA Complex Shaklee ;

    • Borage seed  >>> 17% - 25%
    • Blackcurrant >>> 15% - 20%
    • EPO >>> 7% - 10%
    THE MOST CONCENTRATED NATURAL GLA IS FROM BORAGE SEED

    Kelebihan GLA Complex Shaklee ;
    • HERBA TRADISI YANG DIPERCAYAI - Borage adalah herba kegemaran orang Barat. Ianya merawatulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.
    • MENGAWAL SELIA ESTROGEN DAN TEATOSTERON - GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone lelaki dan wanita, memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara.
    • MELAMBATKAN MENOPAUS - memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman, depresi. Pengambilan jangka panjang akan melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, memberi tone kepada uterus untuk kulit lebih muda.
    • MEMPERBAIKI PROSTATOMEGALY - GLA memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing.
    • MENENTANG KANSER - GLA adalah anti-oksida yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.
    • MEMPERBAIKI INFLAMASI KULIT - Ianya mengurangkan insflamasi kulit, ekzema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, kurap,. Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma, artritis.
    • MENGHALANG KOMPLIKASI DIABETIS - Merendahkan gula darah, berkesan untuk diabetis hamil dan usia tua. Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.
    • PELANGSINGAN DAN MENGHALANG TAMBAH BERAT BADAN - Merendahkan kolesterol, LDL, menghalang penambahan berat badan dengan berkesan, memberi tone kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk mencapai bentuk badan cantik, menghalang penambahan berat badan. Ambil semasa perut kosong untuk mengelak keasidan hiper.
    • MENGHALANG TEKANAN DARAH TINGGI - Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah, memperbaiki tekanan darah tinggi, mengelak masalah jantung, seperti arteriosklerosis dan my ocardial infarction.
    • MEMPERBAIKI TEKSTUR RAMBUT - Memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur.
    • HIPERAKTIF DAN AUTISMA (ADD/ADHD) - Dibukti secara klinikal bahawa GLA minyak ikan memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hiperaktif.
    GLA COMPLEX SHAKLEE

    GLA Complex Shaklee Bukan Sahaja Untuk Wanita ;

    Ramai orang beranggapan bahawa GLA hanyalah untuk wanita. Sebenarnya supplement GLA asid linoleik yang sama penting seperti asid amino tidak boleh dihasilkan oleh tubuh manusia, ianya hanya diperolehi dari makanan. Ianya sangat penting untuk kanak-kanak, remaja, dewasa dan juga selepas menopaus dan andropause(menopaus lelaki).

    TESTIMONI GLA COMPLEX :




      HARGA PASARAN GLA COMPLEX SHAKLEE    >>> RM 91.25

    PENGEPOSAN SEMENANJUNG                                 >>> RM 10
      PENGEPOSAN SABAH/SARAWAK                             >>> RM 20

      DAPATKAN HARGA ISTIMEWA DARIPADA SHA
      Hubungi saya SMS/WHATSAPP : 012-338 5506 (SHA) untuk tawaran hebat 



      Bonda Sha
      Shaklee Independent Distributor
      ID No.: 853871
      Contact No.: 012 - 338 5506






      Sunday, May 20, 2012

      VITA-LEA SHAKLEE


      Vitalea Iron formula

      ☆ VITA-LEA IRON FORMULA ☆
      ◆ Multivitamin pertama dicipta di dunia pada 1915

      ◆ Asalnya bentuk cecair dikenali Vitalized Minerals (Vita-Min) dan diubah ke bentuk tablet dikenali Vitalea

      ◆ Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap, 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA

      ◆ Tablet Vitalea disaluti serbuk nutrisi SPURILINA

      ◆ Merupakan tablet multivitamin yang terpantas di dunia TERLARUT DALAM AIR dan tubuh manusia

      ◆ Mineral di dalamnya mudah berintegrasi dengan protien untuk penyerapan pantas oleh usus kecil

      ◆ Ujian klinikal membuktikan pengambilan Vitalea selama setahun dapat mengurangkan 65% risiko jatuh sakit


      Makanan tambahan yang seimbang dan paling komprehensif di dalam sains Shaklee yang mampu dimiliki. Vita-Lea diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

      Vita-Lea Shaklee




      Mengandungi lebih nutrien, tenaga dan perlindungan

      Pakar kesihatan mencadangkan semua orang dewasa mengambil makanan tambahan harian bagi menyokong kesihatan secara menyeluruh. Walau bagaimanapun, pengambilan makanan tambahan biasa menyebabkan tubuh mendapat nutrisi yang tidak seimbang. Vita-Lea adalah formulasi premium yang disokong oleh tujuh kajian klinikal serta turut menggabungkan ramuan-ramuan terbaik dan kualiti yang luar biasa.



      Penggunaan harian, Vita Lea boleh:

       * Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh*

      * Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata*

      * Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi*

      * Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas*





      Perbezaan Shaklee



      Kemajuan Saintifik

       * Disokong oleh tujuh kajian klinikal

        

      Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif

       * Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.

      Vitalea Shaklee


      Kualiti yang luar biasa

      * Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan



      Vitamin D - Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat*

      Beta Karotena - Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi*

      Vitamin E - Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi*

      Kalsium - Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot*

      Boron - Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang*

      Magnasium - Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung*

      Biotin - Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak*

      Lain-lain - Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, warna dan bahan pengawet*





      * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


      Hubungi Sha 012-3385506 untuk sebarang pertanyaan dan order dengan harga istimewa.
      Facebook Sha : https://www.facebook.com/shashaklee





      VitaLea Shaklee

      Apa Itu Vivix Shaklee

      BOTANICAL BEVERAGE MIX

      Vivix

      Apakah itu Vivix Shaklee?

      Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. rujuk link ini bahan2 dlm Vivix

      Apa yg terkandung dlm Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat bestt.?


      Vivix ia mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

      >>Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...
      Apakah itu Resveratrol?
      • Antioksidan yang kuat,
      • Anti-inflamasi
      • Anti-kanser

      Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),
      ___________________________________________


      Tahukah anda... jika nak dibandingkan dgn minuman jus lain seperti M****, Ta*** dan X***..hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Ini baru dinamakan kualiti setanding dgn duit yg dispend
      *Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods

      • HARGA AHLI VIVIX SHAKLEE             >>> RM 380
      • HARGA PASARAN VIVIX SHAKLEE    >>> RM 475
      • PENGEPOSAN SEMENANJUNG          >>> RM 10
      • PENGEPOSAN SABAH/SARAWAK      >>> RM 20

      Hubungi Sha 012-3385506 jika anda berminat dan ingin mendapatkan harga yang TERBAEEEEKKK!!!

      FACEBOOK SHA :https://www.facebook.com/shashaklee

      VIVIX